nuffnang

Sunday, 15 May 2011

Selamat Hari Guru

As Salam.. pejam celik pejam celik esok dah 16mei...

16mei hari gurukan??? Hampir-hampir terlupa pulak... Almaklum la aq dh xsekolah lagi...hehe

Okie... Aku tak nak melengahkan masa lagi jadi aku nak ucapkan SELAMAT HARI GURU..

Ucapan ini aku tujukan khas kepada mama dan papa aku ZAINAB dan ABD TAIB yang bertugas sebagai guru dan telah mendidik aku sejak kecil lagi....

Tak lupa juga kepada guru-guru di SMK Simpang Rengam yang telah mendidik aku sehingga aku berjaya...:P

Terima kasih Cikgu....:)

Tuesday, 10 May 2011

AS SALAM.... lama aku tak UPDATE blog nie...

Sibuk sikit la nk uruskan barang2, bayar yuran untuk masuk Universiti...

Pejam celik pejam celik dah tua dah aku nie...

Tak lama lagi aku dah nk sambung belajar di Universiti...

22.5.2011 merupakan tarikh keramat kepada aku...
 
Aku dapat masuk UiTM Alor Gajah..

Fuhh... Nasib baik dekat dengan JOHOR...

 Boleh aq balik selalu..hahha

Okie la sampai sini jerk aku nak cerita..

Friday, 6 May 2011

Intake UPU

As Salam... Firstly, aq nk bersyukur kpd Allah..
ALHAMDULILLAH..
Akhirnya, aq dapat jugak masuk Universiti... 
Aq target dapat kos Pengurusan Perladangan xpun Dip. Pertanian...
Tapi Sains Komputer.. Tak kesahlah... Sn komputer pon aq minat...
Aq harap dengan masuk Universiti ni aq dapat ubah hidup aq untuk jadi lebih berjaya...
Insyallah...aminn :)

Monday, 2 May 2011

Short Story

video
As Salam...seperti yang dijanjikan... Alhamdulillah Short Story aq sudh siap.... Ini lah hasilnya... Terima kasih dkt alil, hairi, arif, adzrul, dauz, amri, fatin, diana dan amri... thanks sebab dh bantu aq siapkan video yang xseberapa nie... masih banyak kekurangan... tapi masih ada masa lg kan nk blaja..???huhu KOMEN LA PAPE OKIE KT TENTANG VIDEO AQ NIE....huhu
Mesti ada org tanya kenapa aq mcm jiwang jerk an???hahah


Sunday, 1 May 2011

Bosan..

owhhh tuhan....bosan nyer hidup nie... "eh kjp2..bosan hidup?? plik la kau nie.."
"bosan la sebab dh lama henset aq xbunyi BIP BIP SMS.."
"sebab tu jerk kew??"
"aq tunggu jugk tp xbunyi pon... kalo bunyi pon membr2 ajak kluar.."
nset aq dh lama xtopup... bkn sebab xader duit nk reload tp kredit aq xabis2...

Harap2 malam nie bunyi la... Aku nk abis kan kredit jek nie...
"eley pandai kau cover..asal x terus terang jerk yang kau ***** die??"

Dah la mls nk taip lagi... penat la.. :) Harap2 kau terbaca la post nie... :P
"gedik kau mirr...."

videografi outdoor

AS SALAM.. Lama jugk aq x update blog aq nie..okie aq nk STORY sikit pasl hari ni... fuhh pnt arini..
 5 jam kt tasik yg panas terik,semata2 nk buat video..huhu Walaupun penat tapi alhamdulillah aq dapat sesuatu yg baru... sush jugk nk blakon.. sush jugk nk nk jd director... apa2 pun TERIMA KASIH kepada krew2 yg terlibat... walaupun panas korg tetp cool...hahahnie ada sikit pic untuk dilihat...KALAU NK TGK VIDEO LAMBAT SIKIT LA .. VIDEO 70% HAMPIR SIAP.. kalau dah siap nanti aq post yer...


                                                        penat ye krew2 semua??huhu


                                    DIRECTOR yg tengah dok carik idea yg x muncul2 lagi nie..

                                                           
                                                   ALIL THE PAPARAZI BOY..hahah

                                        
          KREW2 yang terlibat.. ALIL, ARIF, HAIRI, ADZRUL, FATIN, DIANA, HAIRI, AMRI, DAUS 
                                                                           DAN EMIR...